The Simon & Garfunkel Story

50-års jubilæums-show
Det er i år 50 år siden, at alle tiders mest succesfulde folk-rock duo indspillede deres første ”number 1 hit single” The Sound of Silence.

Med stående klapsalver til alle showets numre er The Simon & Garfunkel Story det største og mest succesfulde tour-show, der hylder Simon og Garfunkels liv og musikkarriere.

Showets ’leading man’ er award-vindende Dean Elliott, der bl.a. er kendt fra sin rolle som Buddy Holly i musicalen Buddy – The Musical. Dean Elliot følges af et kæmpe cast af talentfulde skuespillere og sangere, der sørger for at tage publikum tilbage til ”the groovy times of the 1960s”.

Showet fortæller gennem musik og skuespil den fascinerende og spændende historie om Paul Simon og Art Garfunkel; fra deres ydmyge start på musikscenen som Rock’n’Roll duoen Tom and Jerry, over deres massive succes, til duoens dramatiske splittelse. Showet slutter med den fantastiske genrejsning ved The Reformation Concert i Central Park i 1981.

 

“WHAT A GREAT F*ING SHOW” – ArtGarfunkel

Kun få shows har opnået den samme globale succes som The Simon & Garfunkel Story, med udsolgte forestillinger i over 50 lande og mere end 20 hovedoptrædener i Londons West End, storbyens berømte teaterdistrikt. Det er i øjeblikket det største og mest succesrige teatershow, der fejrer Simon og Garfunkels liv og karriere.

The Simon & Garfunkel Story fortæller historien om rock n’ roll duoens oprindelse og voldsomme fremgang via enorme projektionsbilleder og originale filmoptagelser, og dertil fremfører et fantastisk live band alle de store hits, heriblandt Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound og mange flere.

Det talentfulde hold af musikere og skuespillere fra Londons West End tager dig tilbage til 1960’ernes groovy tider, hvorfra vi følger Paul Simon og Art Garfunkel fra deres beskedne begyndelse som ’Tom og Jerry’, gennem deres succes og frem til det dramatiske opbrud i 1970. Forestillingen afsluttes herefter med en fabelagtig gengivelse af den legendariske genforeningskoncert i Central Park i 1981.

Det enestående show, som Art Garfunkel selv elsker, modtager stående ovationer ved hver eneste forestilling. Et fantastisk hitshow du ikke må gå glip af!

“FOR ONCE, YOU CAN REALLY BELIEVE THE HYPE” – British Theatre Guide

“AS CLOSE TO THE REAL THING AS IT’S POSSIBLE TO GET” – The Daily Express

“A NOSTALGIA FEST” – Mail On Sunday

“AMAZING” – Elaine Paige, BBC Radio 2

“AUTHENTIC AND EXCITING” – The Stage

“A REAL TREAT” – The Metro

“SPINE TINGLING HARMONIES” – The Daily Record

www.thesimonandgarfunkelstory.com

Forestillinger

Dato

Lokation

Billetsalg

8 marts 2025 kl. 20:00

Odeon

10 marts 2025 kl. 19:30

Glassalen – Tivoli