The Music of Les Miserables

Glæd jer til en fantastisk koncertoplevelse i DR Koncerthuset med de mange smukke og uforglemmelige melodier fra Boublil & Schönbergs legendariske musical Les Misérables, med originale filmscener fra den verdensomspændende filmsucces af samme navn fra 2012, opført af solister, kor og musikere fra Cinema Festival Symphonics.

Oplev den fantastiske musik i Koncertsalen når et stort orkester, 15 solister og kor under ledelse af Stephen Ellery opfører musikken fra den længst kørende musical i verden: Les Misérables.

Hør bl.a. ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do You Hear the People Sing”, ”On My Own” og alle de andre berømte melodier fra den storslåede musical.

I samarbejde med Universal Pictures vil der som noget ekstraordinært blive vist originale scener fra den verdensomspændende filmsucces Lés Miserables fra 2012 på storskærm undervejs. En ny sang blev komponeret specielt til Hugh Jackman i filmatiseringen, hvilket blev nomineret til en Oscar som årets bedste filmsang, som også bliver fremført til koncerten.

Glæd jer til denne fremførelse af Boublil & Schönbergs globale musicalsucces og de mange smukke og uforglemmelige melodier når Cinema Festival Symphonics træder på scenen i DR Koncerthusets smukke rammer.

Sanger/skuespillere på Les Miserables produktionen i 2022

Daniel Koek
Daniel Koek synger hovedrollen som Jean Valjean i “The Music of Les Misérables”. Denne rolle har han sunget flere gange tidligere, blandt andet ved 25-års jubilæumskoncerten for “Les Misérables” i Royal Albert Hall i London.

Han er født i Australien og studerede på Elder Conservatorium of Music i Adelaide og på Mountview Academy.

Daniel Koek spillede Tony i “West Side Story”, Father Frank i verdensturnéen til “Saturday Night Fever” og Craig i “Chess”, samt til den nye australske produktion af Andrew Lloyd Webbers “Phantom of the Opera”.

Julie Lund
Julie Lund synger Fantine og Eponine i “The Music of Les Misérables”. Hun har allerede tidligere påtaget sig rollen som Eponine og ser frem til comebacket. Født i Danmark, hvor hun optræder på de danske scener som sanger og skuespiller

Julie Lund har allerede optrådt på scenen som Belle i “Beauty and the Beast”, Roxie i “Chicago”, Frenchy og Patty i “Grease” og Maria Magdalena i “Jesus Christ Superstar”. Hun har indsunget dub-roller for Disney, DreamWorks, Apple og Netflix-produktioner.

Chris Green
Chris Green synger som Marius i “The Music of Les Misérables”. Tidligere overtog han rollen som studievennen Grantaire i “Les Misérables”.

Chris blev født i Worcestershire, England og uddannet på Wessex Academy of Performing Arts. I England, Østrig og Tyskland kunne han ses som Jack i “Into the Woods”, Friedrich i “The Sound of Music”, og senest som Claude i “Hair”.

Richard Munday
Richard Munday synger som inspektør Javert i “The Music of Les Misérables”.

Han er fra det sydlige Wales og studerede på Mountview Theatre School.

Tidligere har han spillet roller som Raoul i Phantom of the Opera, Harry Bright i Mamma Mia, Tybalt i Romeo and Juliet, Macbeth i Macbeth and the Beast in Beauty and the Beast.

Chloé Taylor
Chloé Taylor synger Cosette i “The Music of Les Misérables”.

Tidligere sang hun Donna i “Mamma Mia”, Glinda i “Wicked” og spillede Helena i “A Midsummeright’s Dream”. Hun sang også i “West Side Story in Concert” i Royal Albert Hall i London og optrådte som solist med Glasgow Philharmonia Orchestra i Royal Concert Hall i Glasgow.

Greg Miller Burns
Greg Miller Burns synger Enjolas og Thenardier i The Music of Les Misérables.

Siden han blev færdig på Arts Educational School i London, har Greg været hjemme på scenen såvel som i film og tv. Han spillede Thomas Hepburn i filmen “Mary Queen of Scots” og Christian i Netflix -serien “Lovesick”. Han var for eksempel på scenen i Westend-produktionen af ​​”Wicked”, i “Carrie” og “Legally Blonder”.

Forestillinger

Dato

Lokation

Billetsalg

22. januar 2023

DR Concerthall kl. 20.00

22. januar 2023

DR Concerthall kl. 15.00