Verden ifølge Pelle

Efter 35 shows med fyldte sale:

“Verden ifølge Pelle” forlænger turnéen til foråret 2023

TIVOLI KONCERTSALEN LØRDAG DEN 22 APRIL KL. 20.00

BILLETSALG TICKETMASTER.DK

Trine Gadebergs populære satirefigur, “Pelle”, har over ni millioner visninger på Facebook og YouTube og har medvirket i en række optrædener hos de danske revyer. I oktober 2022 var der premiere på figurens allerførste one-child comedyshow med titlen Verden ifølge Pelle, der også inviterer andre af Trine Gadebergs velkendte karakterer med på scenen. Med mere end 20.000 solgte billetter og 35 shows med fyldte sale i løbet af de seneste måneder forlænges den succesfulde turné nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

Publikum er vilde med Trine Gadeberg og den ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når harsk samfundskritik og satire strømmer igennem videoerne på YouTube – og hele efteråret har den ukronede revydronning for første gang haft “Pelle” med under armen på landevejen og rejst Danmark rundt med sit one-child comedyshow, Verden ifølge Pelle.

 

Med fire- og femstjernede anmeldelser, fyldte sale i 35 byer og mere end 20.000 solgte billetter kan det hermed bekræftes, at “Pelle” også fungerer på de store scener landet over. Grundet den store succes forlænges turnéen nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

You tube link: https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=you+tube+verden+i+f%C3%B8lge+Pelle&ie=UTF-8&oe=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:6c569ba1,vid:ilW3bqMhdaE

Forestillinger